OM meditatie


Banner the voice withinOM is de vibratie die perfect overeenstemt met de betekenis ervan: heel of heilig. Daarom is het zo goed om OM te chanten. De vibraties van de OM klanken helpen je lichaam en geest. Samen zingen verdiept je ervaring.
Iedereen is welkom. OM meditatie duurt ongeveer een uur. Je kunt staand of zitten meezingen. Kies voor een stoel, een kussen, een deken of een matje.

EENVOUDIGE, DIEPE PRACTICE

Caroline kwam in aanraking met OM healing op een seminar in Rusland. Sindsdien beoefent ze het regelmatig. Onder de indruk van de diepgang, eenvoud en toegankelijkheid van de practice broedde zij al langere tijd op het idee om zelf OM healing aan te bieden. Ze is heel blij en dankbaar dat Samana de practice omarmt en nodigt iedereen uit om OM healing zelf te ervaren. Het is heel eenvoudig, je hoeft er niets voor te kunnen.

WAT IS OM-HEALING?

De OM-klank wordt beschouwd als de gemanifesteerde klank van het Goddelijke en heeft een krachtige invloed op de menselijke geest. Gezegd wordt dat de vibraties, die ontstaan door de circulaire structuur van de lettergrepen, de gehele Kosmos definiëren.

OM is de perfecte klank, die alle geluiden omvat die leiden tot de wereld in manifestatie. OM is de vibratie die perfect overeenstemt met de betekenis ervan: heel of heilig. Daarom is het zo goed om OM te chanten, opdat de vibratie van die perfecte heelheid elke cel in ons lichaam harmoniseert.

EEUWENOUDE TRADITIE

De oorsprong van OM Healing is duizenden jaren oud, afkomstig uit een tijd toen mensen beter waren afgestemd op de hogere Wijsheid en een leven in harmonie met het Universum. De Rishis van die tijd (de oude Wijzen, de bronnen van de Vedische Geschriften) gebruikten de krachtige oer-vibratie van de klank OM ter genezing van de Mensheid, eveneens van allerlei soorten onbalans in zowel Mens als Natuur.

De kosmische OM-vibratie transformeert al onze onharmonieuze trillingen. Door het chanten van OM met een speciaal hiervoor samengekomen groep mensen wordt de genezende werking bevorderd & versterkt. Zodra deze OM-vibratie op ons inwerkt, kunnen we emoties, gedachten & negatieve energie met meer gemak loslaten, waardoor er ruimte voor genezing ontstaat.

OM Healing brengt niet alleen balans & harmonie in de genezingsprocessen van deelnemers binnen een groep, maar brengt tevens balans & harmonie in de omliggende gebieden, met inbegrip van mens & dier, natuur & gebouw. Afhankelijk van waar een groep zich op richt, kan deze energie ook gebruikt worden voor het welzijn van mensen, plaatsen & leefsituaties elders.

VOOR WIE

OM healing is toegankelijk voor iedereen.

WANNEER

Elke tweede zondag van de maand. Klik hier voor de agenda.

KOSTEN

De sessies zijn op donatiebasis.