Léah Kline

Léah Kline

Anusara Yoga Docent

Hoi ik ben Léah, American in Amsterdam, Yoga heeft een sterke invloed op mij gehad in mijn leven. Ik beoefen yoga sinds 1995 en geef yogales sinds 2003. Ik geef graag les. Ik hou ervan om het lichaam te demystificeren en mensen een gevoel van levendigheid (terug) te geven. Ik geef voornamelijk les in het engels, maar spreek vloeiend nederlands en een beetje frans. oh en ik hou van zingen. Dat is mijn andere beroep.
Van 2002 tot 2005 heb ik Ashtanga yoga beoefend en getraind en van 2008 tot heden ben ik blijven studeren en trainen in Nu ben ik gecertificeerd 500-uur Anusara Professor in Hatha Yoga, en mentor van docenten die yogalessen, masterclasses, trainingen, mentorschappen, retraites en Savasana concerten voor studenten, docenten en studio’s verzorgt.

Ik bied opties in mijn lessen, zodat minder ervaren en meer ervaren studenten op hun eigen niveau kunnen werken. Ik merk dat dit mensen helpt om naar hun lichaam te luisteren en keuzes te maken die bij hen passen. Zo leer je verschillende niveaus te volgen en weet je wanneer je een pauze moet nemen en wanneer je verder moet gaan

Hatha yoga
is de moeder van alle yogastijlen – Hatha betekent BODY en staat in het algemeen bekend om het wat langer vasthouden van houdingen om te voelen en het werken aan de juiste uitlijning. Anusara Hatha yoga bevat levensbevestigende thema’s in de lessen.

Anusara Yoga is een zeer lange diepgaande studie (van non-duale tantrische filosofie, therapie en bio-mechanica). Het woord “Anusara” betekent stromen met genade en het Goddelijke in alle dingen vieren.

Terwijl ze je door verschillende yogahoudingen (asanas), pranayama (ademhaling) technieken en de juiste uitlijning leidt, brengt ze yoga filosofie op haar toegankelijke en inspirerende manier en maakt ze je bewust van de waarnemer, je intuïtie en dat gevoel van heelheid & levendigheid dat bij het dagelijks leven hoort.

Thema’s die je het vaakst in haar lessen tegenkomt zijn: Authenticiteit, Waarheid, Dankbaarheid, Compassie, Geduld, Vrede, Vreugde en Liefde.

Anusara Basic Alignment
Voor beginners, herstellen van een blessure, rustig aan beginnen of gewoon langzaam werken. Deze les is voor mensen die rustig en stabiel willen oefenen. Elke les behandeld Léah een universeel principe van Alignment (er zijn er 5) en dat wordt de leidraad van de les.