Voice Coaching


2018-01-21-PHOTO-00000623 (2)Voice & Yoga gaat over het innerlijke proces, naar voelen, luisteren en ervaren van binnenuit. We laten ons leiden door de vibraties van ons eigen geluid. Dit brengt ons bij bewegingen die de stroom van onze energie stimuleren. Onze stem is een zeer krachtige tool om blokkades te elimineren. Het helpt ons onze creatieve expressiviteit onder ogen te zien. Zowel Om-singing als de workshops Body & Voice zijn ontspannend, energiek, bevrijdend, opwindend, vrolijk.

Over Caroline

Het pad van de stem noemt Caroline “the highway to joy”. Vanuit deze visie en haar missie om iedereen die er open voor staat te helpen, werkt zij met stem als voertuig. Oefeningen om vanuit je eigen klank in beweging te komen, te luisteren naar jezelf, beheersen van adem, ervaren van energie en uiten van gevoel vormen de basis van haar van lessen en workshops. Caroline’s jarenlange ervaring maakt haar tot een heelmeester.

Caroline geeft Body & Voice en Mantra & more workshops, een maandelijkse OM meditatie en zangles. Kijk hier voor de agenda.