Yoga Retreats: mijn ervaring


Binnen één dag NAAR EEN WERELD VOL RUST 

Los komen van je dagelijkse leven in Nederland? Kom langzaam tot jezelf met een yoga retreat van Eveline Torres. Onze retreats zijn voor jong en oud, beginners en gevorderden. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje onder ‘Yoga Retreats’ voor meer informatie over de eerstvolgende retreat of lees de ervaringen van drie van onze deelneemster aan de eerste retreat in Menorca.

Paula testimonial over Yoga retreat van Samana

Paula testimonial over Yoga retreat van Samana

Paula: “ De retreat naar Menorca betekende voor mij de mogelijkheid om mijn practice te verdiepen en te verbeteren. En vooral ook om na afloop mijn eigen, practice te starten en op te bouwen. De retreat was op een prachtige plek met heerlijke, voedende maaltijden. De mogelijkheid tot verdieping kwam met name door de fijne manier van lesgeven van Eveline. Het delen van ervaringen met de groep hielp mij om persoonlijke uitdagingen aan te gaan. De combinatie van alle elementen zoals de mooie, krachtige natuur, het lesgeven van Eveline en ook van Martha en de rust hebben me geholpen om te komen waar ik nu ben.”

 

 

 

Christianne testimonial over Yoga retreat van Samana

Christianne testimonial over Yoga retreat van Samana

Christianne: ‘’Ik ben nieuw in de wereld van yoga, maar dat weerhield me er niet van om mee te gaan op de retreat. Het pakte erg goed uit! Er werd rekening gehouden met ieder zijn eigen niveau. Zo kon ik mezelf verbeteren door vanuit mijn eigen kunnen verder te werken. Voor mij was de trip naar Menorca heel belangrijk. Ik kreeg nieuwe focus en een ‘fresh mind’. “

 

 

 

 

 

Sanne about Samana Yoga Retreat

Sanne about Samana Yoga Retreat

Sanne: “Voor mij was de retreat in Menorca erg bijzonder omdat het me sterk heeft gemaat, op verschillende manieren. Het was een serie van het verder uitwerken van mijn eigen practice. Ik ben zelf een paar jaar geleden begonnen met yoga en ik heb bij verschillende scholen les gehad. Bij Samana ontdekte ik de kracht van Vijnana yoga. Op de retreat gingen we back to basic met heerlijk, gezond eten. Er was een fijn ritme met veel tijd voor meditatie. Dit hielp mij om echt een connectie te maken met diepe processen die ik eerder nog niet kon bereiken. Deze lichaam-geest connectie was het belangrijkste voor mij. Dit is iets wat ik heb meegenomen en continu toepas in mijn dagelijkse leven.”

 

 

Klik hier voor informatie over de komende Samana retreat.

menorca 01
yoga retreat menorca 01