Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

Lu Jong Tibetaanse Yoga Special

Friday 23 June at 18:30-20:00

Lu Jong Tibetaanse Yoga
Vrijdag 23 juni
18.30-20.00

De beoefening is tegelijkertijd krachtig als zacht en zeer effectief. Lu Jong heeft een diep effect op alle niveaus: fysiek, energetisch en mentaal.

Met vloeiende bewegingen open je jezelf; het wordt ook wel ‘meditatie in beweging’genoemd. De adem speelt een belangrijke rol tijdens het oefenen. Het is de verbinding tussen lichaam en geest. Door de oefeningen en de wijze waarop je ademt, wordt je geest helder. Hierdoor is het mogelijk vanuit gegrondheid en je eigen ruimte goed aan te sluiten op je omgeving. Lu Jong helpt je in het nu te zijn en keuzes te maken vanuit je hart, vanuit de onlosmakelijke verbondenheid met alles en iedereen.

Lu Jong heeft heel veel fysieke, energetische en mentale benefits. We dragen zorg voor een gezonde en flexibele ruggengraat en geven een boost aan onze gezondheid. We openen de kanalen in het lichaam, waardoor de energie beter stroomt en essentiële voedingsstoffen daar aankomen waar nodig. We transformeren hiermee ook negatieve emoties. Zodat we onze natuurlijke ontspannen staat van zijn voelen.

Kortom: je ervaart meer ruimte in je lichaam, je hoofd en in je leven. Inzichten komen spontaan. Lu Jong helpt om geïnspireerd en gelukkig te zijn en in je kracht te staan. De bewegingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Met de diepe wijsheid van Vajrayana (over het subtiele lichaam), Tibetaanse geneeskunst en de natuur werkt het als medicijn. Transformerend. Je brengt jezelf thuis.

De Lu Jong serie bestaat uit 21 oefeningen: de 5 element oefeningen – 5 oefeningen voor de lichaamsdelen – 5 oefeningen voor de vitale organen – 6 condities: oefeningen met specifieke benefits voor gezondheid en geluk.

Er zijn nog 2 extra oefeningen uit de Tibetaanse geneeskunst, eentje die helpt om in slaap te vallen en eentje die helpt om wakker aanwezig te zijn.

Docent Mariette de Kroon

Mariette de Kroon ontmoette in 2006 haar leraar Tulku Lobsang Rinpoche – een belangrijke gereïncarneerde lama, boeddhistisch leermeester en arts – in zijn directe warmness teachings van hart tot hart. Van hem leerde ze Lu Jong Tibetan Healing Yoga. Sinds 2009 geeft zij de docentopleiding Lu Jong.
Bij Tulku Lobsang volgde ze naast Lu Jong ook opleidingen in Tsa Lung, Inner Fire & Bliss, Tibetaanse Massage (Kum Nye), Heart Sutra, Mindfulness en Boeddhistische Psychologie.

Meer info vind je hier: https://www.kiflow.nl/en/about-kiflow/mariette-de-kroon 

PRAKTISCHE ZAKEN:

Met een strippenkaart is deze les voor iedereen toegankelijk geef je op via: mariette@kiflow.nl
of boek je les via onderstaande link

Kosten Live: 
€ 17,00

17.00Add to cart

(check onze algemene voorwaarden over aanmelden, betaling en annuleren)

Details

Date:
Friday 23 June
Time:
18:30-20:00
Event Categories:
, ,

Organizer

Samana Yoga Center
Phone:
020 - 3315918
Email:
info@samanayogacenter.nl

Venue

Samana Yoga Center
Droogbak 11
Amsterdam, Noord Holland 1013GG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website