Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga MASTERCLASS BALANS met gastdocent Flo Dedame

05/06/2015 at 18:30-21:00

Free

Flo’s Flavored Flow en twee dagen workshops

Elk jaar nodigt Samana Flo Dedame uit voor een weekend vol yoga workshops. Flo is inspirerend, daagt je uit en brengt je naar een hoger level! We zijn blij dat Flo, Vijnana en Tensegrity-kenner, ook dit jaar weer langskomt voor een lang weekend workshops. Ze geeft vrijdagavond 5 juni in de Tolhuistuin een yoga masterclass vol balanshoudingen, en op zaterdag 6 en zondag 7 juni twee dagen Vijnana yoga workshops bij Samana.

 

Yoga masterclass BALANS
“Leren zweven: balanceren door compact te blijven”

Vrijdag 5 Juni 18.30 – 21.00 uur
Locatie: Tolhuistuin, Amsterdam-Noord, naast Eye.
Met Flo Dedame
Open voor alle niveaus

Wie Flo in een balanshouding ziet, denkt dat ze zweeft. Helemaal niet moeilijk, zegt ze. Het geheim is om compact te blijven, terwijl je balanceert op been of armen. Juist door compact te blijven, word je licht en blijf je gemakkelijk in evenwicht. Doe met haar mee in Flo’s Flavored Flow en optimaliseer jouw eigen balans!

 

Wat levert de Masterclass jou op?

Om een mooie balans te kunnen bereiken, oefenen we vanuit de principes van Vijnana Yoga (link naar principes), bijvoorbeeld compactheid (compactness), het lichaam ontspannen (relaxing the body) en de gedachten stil (quietening the mind). Als je deze principles leert te activeren of er naar leert te luisteren, is je lichaam in een betere natuurlijk balans. Yoga poses voelen stabiel en aangenaam, je kunt ze zonder moeite beoefenen. Voor iedere soort van yoga toepasbaar!

 

Wat ga je leren?

  • Correcte houdingen en jouw natuurlijke balans (alignment), van binnenuit ervaren
  • Je voelt compactheid met duidelijke aanwijzingen en oefeningen
  • Door vayu’s en bandhas (energie centra) activeer je de energietoevoer in je lichaam, je zenuwstelsel and je medidianen (nadi’s)
  • Je leert sierlijk te bewegen in een dynamische asana flow: Flo’s Flavored Flow, gefocused op staande en hand balans yoga poses.

De masterclass willen we openstellen voor meer mensen dan in onze studio terechtkunnen, daarom wordt deze georganiseerd in de Tolhuistuin, aan de andere zijde van het IJ (even met het pontje overvaren).

Voertaal: Engels
Maximaal 30 deelnemers.

 

Kosten

Masterclass vrijdag € 39,00 – Vaste studenten met geldige leskaart € 35,00.

Reserveer op tijd: info@samanayogacenter.nl
Vooraf betalen op rekeningnummer NL 23 INGB 0005 0930 76
tnv Samana Yoga Center Amsterdam

 

Over Flo Dedame

Flo is een bijzonder warme docent uit Canada met meer dan 25 jaar yoga ervaring. Het is een genot om met haar te oefenen. Zij geeft les direct vanuit haar hart en deelt haar kennis over yoga en haar eigen ervaring graag met studenten. Haar lessen zullen in het Engels gegeven worden. Je kunt meer lezen over Flo en de prachtige plek waar ze woont, Gabriola Island, British Columbia, Canada, op haar eigen website  of check de video.

Details

Date:
05/06/2015
Time:
18:30-21:00
Cost:
Free
Event Category:

Organizer

Samana Yoga Center
Phone
020 - 3315918
Email
info@samanayogacenter.nl

Venue

Samana Yoga Center
Droogbak 11
Amsterdam, Noord holland 1013GG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website