Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Online Speciale les Lu Jong Tibetaanse Yoga – Voed je innerlijke warmte, kracht en moed

09/04/2021 at 10:30-11:45

Speciale les Lu Jong Tibetaanse Yoga – Voed je innerlijke warmte, kracht en moed

Datum: 9 april 2021
Tijd: 10.30-11.45 uur
Locatie: overal online
Docent: Mariette de Kroon

Lu Jong Tibetaanse yoga is een beoefening van gezondheid en geluk: effectief, speels, zachtaardig en tegelijkertijd krachtig. Lu Jong is geworteld in de diamanten leringen van Tibet en in de Tibetaanse geneeskunde en bevat verbazingwekkende wijsheid over hoe lichaam, geest en natuurlijk cycli samen werken. Door positie, ademhaling en vloeiende bewegingen te combineren, creëren we een massage die  het lichaam op een bijzondere manier opent. We werken met ons subtiele lichaam en openen onze kanalen, zodat de energie goed stroomt en daarmee de essentiële voedingsstoffen ook. We balanceren de energieën van de 5 elementen, dragen  goede zorg voor onze wervelkolom en gewrichten, vitale organen, spijsvertering en voeden onze innerlijke kracht. Lu Jong brengt ons in het hier en nu, geeft energie, verhoogt onze gezondheid. Onze geest wordt kalm en helder zodat we onze natuurlijke vreugdevolle staat herkennen.

Geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden.

De bron van innerlijk vuur brengt ons thuis in innerlijke kracht, moed, mededogen, bewustzijn. Je zult ook voelen hoe Lu Jong, de kracht van de adem en innerlijk vuur met elkaar samenhangen …

Docent and teacher trainer  in Lu Jong Tibetan Yoga   Mariette de Kroon begeleidt je in deze Special, haar achtergrond is in de Tibetaanse teachings waar ook de practice van inner fire de wortels heeft. Uiteindelijk gaat het allemaal om bewustzijn, vieren wie we zijn en vanuit het hart met elkaar delen!

Registreren:

Kosten: € 10,00

10.00Add to cart

(Bekijk onze algemene voorwaarden over inschrijving, betaling en annulering)

Details

Date:
09/04/2021
Time:
10:30-11:45
Event Categories:
, , , ,

Organizer

Samana Yoga Center
Phone
020 - 3315918
Email
info@samanayogacenter.nl

Venue

Samana Yoga Center
Droogbak 11
Amsterdam, 1013GG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website