Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Therapeutic Yoga Weekend Retreat in Drenthe

15/04/2016 at 11:00-17/04/2016 at 17:00

Data:   15 – 17 april
Waar: Het Hof van Axen in Drenthe
Met: Sanne Kerkhof en Eveline Torres
Voor wie: Voor iedereen die wat rust en heling kunnen gebruiken.

 

Therapeutic yoga weekend-retreat

Reduceer stress en ervaar een paar dagen lang hoe het is om te leven in diepe ontspanning. Vanuit die rust groeit een kracht, een sterke ‘empowering’.
Een weekend therapeutic yoga is een geschenk voor je lichaam en je geest.

Als je thuis komt en de drukte weer toeneemt, zal je merken dat het gemakkelijker is ’s avonds te ontspannen en de kracht in jezelf weer terug te vinden, kracht die je in Drenthe hebt ervaren. Dat is niet alleen te danken aan de yogasessies van de “skilful” docenten Eveline en Sanne, maar ook aan de hele praktische tips die zij geven om met eenvoudige series van asana’s sneller en gemakkelijker weer in balans te komen en kracht terug te vinden.

Elk jaar biedt Samana deze retreat aan om je voor te bereiden op de komst van de lente.
 

Unieke plek

Slechts een korte reis brengt je naar onze weekend retreat op een unieke plek in Nederland. Aan het eind van de winter kiezen we voor een prachtige plek in Drenthe, waar je wordt omringd door het ruizen van het bos, bij een meer met kristal helder water. De Hof van Axen is een spiritueel centrum waar natuurbeleving hoog in het vaandel staat.
Het huis is gebouwd met ecologische materialen en waar mogelijk is gekozen voor “groene” voorzieningen. Zo zijn er bijna overal warmtewanden, die met leem afgewerkt zijn. In februari brandt er in de huiskamer een houtkachel, niet alleen voor de heerlijke warmte, maar ook gewoon omdat het gezellig is.
De accommodatie is heel eenvoudig, je gaat terug naar de basis. We nodigen je uit om volledig in de yoga te duiken. Leg je telefoon en iPad weg voor een paar dagen en verblijft 100% in het betoverende landschap tussen de bomen, geiten en de hunebedden.
Op de website van Hof van Axen krijg je een indruk van de locatie.

 

Biologisch eten

We logeren bij Jan en Sonja, liefhebbers van een kwalitatief goede en gezonde maaltijd. Zij besteden daar veel tijd, liefde en aandacht aan, met gebruikmaking van verse producten uit de buurt. Ze verdiepen zich ook in de geneeskracht van voeding. Jan bakt speltbrood gemaakt met granen uit de buurt.

 

Yoga retreat met bijzondere start

Je kunt de yogaretreat beginnen op vrijdagochtend of in de middag.
We bieden een mooi overgangsritueel aan voor mensen die ’s ochtends kunnen komen: een zweethutsessie. Zo’n sessie helpt je om los te komen van je dagelijkse leven.
Arriveer je vrijdagmiddag, dan begint je retreat met een yoga-sessie van 5 tot 7, waarna we samen dineren. Bij een kampvuur of de houtkachel binnen bespreken we het programma van het weekend.

 

Lees meer op nee retreatpagina.


Minimaal 12 mensen, maximaal 18 mensen
Aanmelden: info@samanayogacenter.nl
Adres Het Hof van Axen: Bosweg 4, 9439 TL Witteveen

Details

Start:
15/04/2016 at 11:00
End:
17/04/2016 at 17:00
Event Categories:
, , ,

Organizer

Samana Yoga Center
Phone
020 - 3315918
Email
info@samanayogacenter.nl

Venue

Samana Yoga Center
Droogbak 11
Amsterdam, Noord holland 1013GG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website