Zaalverhuur


Zaalverhuur

Deze lichte, schone ruimte ligt in hartje Amsterdam, op vijf minuten lopen van het Centraal Station. Ramen van vloer tot plafond en natuurlijke houten vloeren zorgen voor een warme en uitnodigende ruimte, een perfecte locatie voor je yoga- of mindfulnessles, vergadering, kunstexpositie of fotoshoot.
De ruimte is verwarmd en heeft een ontvangstruimte/vestibule met zitjes, kleedruimte met kledingrekken, werkplek (bureau en bureaustoel), wc en minikeuken (gootsteen, kastjes, waterkoker, bestek, borden en kopjes).
De ruimte is gebruikt voor yoga- en Pilateslessen, fotoshoots, massage, familieopstellingen en mindfulnessworkshops, zanglessen, gemeenschapsbijeenkomsten, filmvertoningen en een kunstgalerie. We hebben foto-/kunststudioapparatuur zoals achtergronden, daglichtlampen, enz. op aanvraag. Yoga-apparatuur (matten, bolsters, blokken, enz.), projector en scherm zijn ook beschikbaar. Display sokkels voor kunst tentoonstellingen zijn te huur.

DSC_0363   DSC_0366

De Yogastudio
Onze yogastudio heeft een oppervlakte van 45m2. In de ruimte is plek voor 16 personen inclusief matten. Zonder matten is er ruimte voor maximaal 30 personen. Qua kleuren hebben we gekozen voor rustige groen-en grijstinten in onze yogastudio. De zaal heeft een lichte vloer en is omringd door ramen, waardoor het een lichte ruimte is. Voor de lessen kun je gebruik maken van gordijnen ten behoeve van de privacy van leerlingen. De huur van de yogastudio is inclusief matten, dekens, riemen, blokken, 12 bolsters, 12 kussens en 12 yoga-stoelen. Daarnaast kun je gebruik maken van onze kleedruimte, wc, keuken met waterkoker, glazen en theekannen. Er is wifi en een muziekinstallatie met versterker voor een iPod of iPhone.


Verhuur van onze yogastudio is mogelijk per dag of dagdeel.
Tarieven variëren:

Voor eenmalig verhuur 
Bij regelmatig verhuur gelden gereduceerde tarieven

Voor details en vragen contact: Sanne (0625543223) of Samana: (020)3315918 – laat een bericht achter. We nemen z.s.m. contact terug.
Mail voor meer informatie naar
info@samanayogacenter.nl