Zaalverhuur


Zaalverhuur

Samana Yoga Center biedt naast de eigen lessen ook de mogelijkheid om de yogastudio te huren. Voor het geven van yogalessen, workshops, danslessen, een cursus mindfulness of andere cursussen en events die passen bij onze studio. Samana Yoga Center is een mooie, kleinschalige yogastudio vlakbij het Centraal Station van Amsterdam en de Haarlemmerstraat: Droogbak 11. Al sinds 1996 wordt hier yoga beoefend. De kwaliteit van onze lessen en de persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop.

DSC_0363   DSC_0366

De Yogastudio
Onze yogastudio heeft een oppervlakte van 45m2. In de ruimte is plek voor 16 personen inclusief matten. Zonder matten is er ruimte voor maximaal 30 personen. Qua kleuren hebben we gekozen voor rustige groen-en grijstinten in onze yogastudio. De zaal heeft een lichte vloer en is omringd door ramen, waardoor het een lichte ruimte is. Voor de lessen kun je gebruik maken van gordijnen ten behoeve van de privacy van leerlingen. De huur van de yogastudio is inclusief matten, dekens, riemen, blokken, 12 bolsters, 12 kussens en 12 yoga-stoelen. Daarnaast kun je gebruik maken van onze kleedruimte, wc, keuken met waterkoker, glazen en theekannen. Er is wifi en een muziekinstallatie met versterker voor een iPod of iPhone.


Verhuur van onze yogastudio is mogelijk per dag of dagdeel.
Tarieven variëren:

Voor eenmalig verhuur 
Bij regelmatig verhuur gelden gereduceerde tarieven

Voor details en vragen contact: Sanne (0625543223) of Samana: (020)3315918 – laat een bericht achter. We nemen z.s.m. contact terug.
Mail voor meer informatie naar
info@samanayogacenter.nl