Team


Sanne Kerkhof

Internationaal geregistreerde Vijnana Yoga Docent

"Door yoga-oefeningen in ons leven op te nemen bevorderen we onze gezondheid: fysiek, spiritueel en mentaal. Zwangerschapsyoga is mijn specialiteit. Als moeder van drie kinderen heb ik ruime praktijkervaring naast mijn yogastudie." Meer weten? Klik op de foto.

Dick Langenberg

Internationaal geregistreerde Vijnana Yoga Docent

Yoga is voor Dick Langenberg naast de lichamelijk uitdagingen ook een oneindige reis naar binnen, vol ontdekkingen. Begeleid door je adem, van binnenuit bewegen met zachtheid en gewaar zijn van je lichaam en je gedachten. Meer weten? Klik op de foto.

Marta Font

Vijnana Yoga en Shiatsu Docent

Marta Font combineert in haar lessen de basis van Vijnana yoga met de principes van Shiatsu. In haar lessen wordt speciaal aandacht besteed aan het werken met partners. Meer weten? Klik op de foto.

Annika Luschin

Vijnana Yoga Docent

"Yoga is een manier om dichter bij mezelf te komen, bij mijn lichaam en mijn gedachten en gevoelens. Door bewust te worden voel ik me rustiger en meer geaard. Dan ontstaat er ruimte voor nieuwsgierigheid, speelsheid, uitdaging en zelfs weerstand. In mijn lessen wil ik je begeleiden om jouw innerlijke wereld en je plezier voor bewegen en diep kijken te ontdekken. Ik wil je de nodige yoga techniek leren zodat je op een veilige en speelse manier je vaardigheden kunt uitbreiden."

Judith de Klerk

Vijnana Yoga Docent

In mijn yogalessen zoek ik niet naar de perfecte uitvoering van de asana’s, maar neem ik ieders fysieke mogelijkheden als uitgangspunt. Door te vertrekken vanuit ieders lichaam ontstaat er rust en vertrouwen. Het versterken, verlengen en ontspannen van het lichaam zorgt voor een groter lichamelijk inzicht.

Franck Laisini

Vijnana Yoga Docent

We kennen Franck al een dikke 15 jaar. Na vele retreats, lesuren in de studio en zelf-practice had Franck besloten om zijn kennis/vaardigheid nog meer diepgang te geven door de TTC (Teacher Training Course) te volgen bij de grote meester Orit Sen Gupta. Hij is bijna aan het eind van deze studie en het team van Samana Yogacenter is blij dat hij les wil geven in onze studio.

Patrizia Semperboni

Iyengar Docent

Kenmerkend voor Patrizia Semperboni is de aandacht voor de techniek, het gebruik van de ademhaling tijdens de houdingen en de kennis van aanpassingen bij lichamelijke klachten in haar Iyengarlessen.

Mariette de Kroon

Lu Jong docent

Mariette de Kroon ontmoette in 2006 haar leraar Tulku Lobsang Rinpoche – een belangrijke gereïncarneerde lama, boeddhistisch leermeester en arts – in zijn directe warmness teachings van hart tot hart.

Léah Kline

Anusara Yoga Docent

Hoi ik ben Léah, American in Amsterdam, Yoga heeft een sterke invloed op mij gehad in mijn leven. Ik beoefen yoga sinds 1995 en geef yogales sinds 2003. Ik geef graag les. Ik hou ervan om het lichaam te demystificeren en mensen een gevoel van levendigheid (terug) te geven. Ik geef voornamelijk les in het engels, maar spreek vloeiend nederlands en een beetje frans. oh en ik hou van zingen. Dat is mijn andere beroep.