Team


Sanne Kerkhof

Internationaal geregistreerde Vijnana Yoga Docent

"Door yoga-oefeningen in ons leven op te nemen bevorderen we onze gezondheid: fysiek, spiritueel en mentaal. Zwangerschapsyoga is mijn specialiteit. Als moeder van drie kinderen heb ik ruime praktijkervaring naast mijn yogastudie." Meer weten? Klik op de foto.

Dick Langenberg

Internationaal geregistreerde Vijnana Yoga Docent

Yoga is voor Dick Langenberg naast de lichamelijk uitdagingen ook een oneindige reis naar binnen, vol ontdekkingen. Begeleid door je adem, van binnenuit bewegen met zachtheid en gewaar zijn van je lichaam en je gedachten. Meer weten? Klik op de foto.

Marta Font

Vijnana Yoga en Shiatsu Docent

Marta Font combineert in haar lessen de basis van Vijnana yoga met de principes van Shiatsu. In haar lessen wordt speciaal aandacht besteed aan het werken met partners. Meer weten? Klik op de foto.

Caroline Erkelens

Stemdocent

Caroline is zangeres en geeft bij Samana body & voice workshops en leidt een maandelijkse OM meditatiesessie.“Toen ik yoga ging doen, viel me de grote gelijkenis op met ademgebruik in yoga en in zingen. Soms zijn de oefeningen letterlijk hetzelfde." Meer weten? Klik op de foto.

Judith de Klerk

Vijnana Yoga Docent

In mijn yogalessen zoek ik niet naar de perfecte uitvoering van de asana’s, maar neem ik ieders fysieke mogelijkheden als uitgangspunt. Door te vertrekken vanuit ieders lichaam ontstaat er rust en vertrouwen. Het versterken, verlengen en ontspannen van het lichaam zorgt voor een groter lichamelijk inzicht.

Franck Laisini

Vijnana Yoga Docent

We kennen Franck al een dikke 15 jaar. Na vele retreats, lesuren in de studio en zelf-practice had Franck besloten om zijn kennis/vaardigheid nog meer diepgang te geven door de TTC (Teacher Training Course) te volgen bij de grote meester Orit Sen Gupta. Hij is bijna aan het eind van deze studie en het team van Samana Yogacenter is blij dat hij les wil geven in onze studio.

[/vc_column]