Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga Filosofie weekend 1& 2 nov.

01/11/2014 at 13:00-02/11/2014 at 13:00

donation

Ma Tri: Yoga Filosofie

Swami Ma Tripurashakti Bharati (Ma Tri) combineert diepe kennis van de Yoga Sutras met praktisch inzicht. Ze vertelt luchtig en met humor over de filosofie van de Yogi. Ma Tri brengt in dit weekend de ideeën uit de Sutra ook in praktijk zodat je zelf kunt ervaren hoe bruikbaar deze teksten zijn.

De twee middagen vullen elkaar aan, maar je bent ook welkom voor slechts een middag van 13.00 – 17.00

Op Zaterdagmiddag praat Ma Tri over: Vrittis, Yamas, Niyamas and Asana in Yogasutras *

Op Zondagmiddag gaat het over:  Kleshas, Vairagya and Abhyasa **

* Vritti’s: onrust van je geest
Yama’s: 5 ondeugden
Niyama’s: 5 deugden
Assana’s:  yoga-houdingen beoefening

** Abhyasa: regelmatige oefening die ook de geest raakt
Vairagya: kunnen loslaten
Kleshas:  obstakels kennen en overwinnen, verkeerde overtuigingen en mentale instellingen

Voorkennis is niet nodig. Je zult ontdekken wat deze woorden betekenen en hoe we er in ons leven mee te maken hebben en mee om zouden kunnen gaan.

Deelname:

Op basis van donaties
Ma Tri werkt op basis van donaties. Iedereen kan komen, geld mag geen belemmering zijn. Je kunt dan zelf bepalen wat je wil geven, op basis van je beurs en je waardering. De bijeenkomst ziet ze als een wederzijds cadeau, een samen delen en geven. Je ondersteunt de eeuwenoude manier waarop swami’s leven: puur op donaties. Ook de studio zelf krijgt een deel van de donaties.  We hopen op jouw steun in het voortzetten van dit soort uitwisselingen.

We vinden het fijn als je je even aanmeldt: info@samanayogacenter.nl, of laat het weten op Facebook.

Ma Tri - yoga filosofie

Ma Tri

Over Ma Tri

Ma Tri is zich er volledig van bewust dat ze een westerse, jonge vrouw is, maar tegelijk is dat niet wat ze is. Haar diepe verlangen vrij te zijn, dieper in het bestaan te zoeken naar het Ware Zelf, maakt het haar mogelijk om het pad van Sadhana (practice) op een unieke, verfrissende manier te delen met haar toehoorders.

Biografie

Ma Tri ontmoette Swami Jnaneshvara Bharati in maart 2009 en wist direct dat dit de leermeester was die haar verlangen en zoektocht volledig begreep en die haar kon gidsen. Dat jaar nog werd ze geinitieeerd als leerling swami en in November 2012 onderging ze de Sannsaya aan de over van de Ganges. De Dikshas (initiations) onderging ze bij SwamiJnaneshvara. Sinds die dag draagt ze de naam Swami Ma Tripurashakti Bharati

Vanaf dat moment reist Swami Ma Tripurashakti Bharati of Ma Tri (spreek uit “Ma Tree“) rond de wereld. Alle plekken waar ze komt ziet ze als thuis.

Ze beoefent, dient en deelt haar kennis en inzichten die ze van Swamiji, de leer van de Himalaya traditie die we via Smwami Rama hebben gekregen. Zijn kennis omvat de leer van Yoga, Vedanta en Samaya Sri Vidya Tantra.

Meer informatie? Bekijken haar website: www.tripurashakti.com

 

 

Ma Tri was al eens eerder bij Samana voor een hele inspirerende sessie. We zijn blij dat ze weer komt.

 

Details

Start:
01/11/2014 at 13:00
End:
02/11/2014 at 13:00
Cost:
donation
Event Category: