Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Breath Work Free introductory group session

Thursday 1 February at 18:00-19:30

Ademwerk
Gratis introductiegroepsessie

Donderdag 1 februari
18.00-19.30 uur

Hallo, ik ben Steve Charles, een ademtrainer die een breed scala aan ademhalingstechnieken onderwijst om aan alle behoeften te voldoen.

*Gratis groepssessie* Je bent van harte welkom om deel te nemen aan mijn gratis kennismakingsgroepssessie. We zullen ons richten op kalmerende oefeningen, functionele (middenrif)ademhaling en een aantal bewuste verbonden ademhalingen. Aan het einde van de 90 minuten voelt u zich ontspannen, verfrist en geïnspireerd!

*Mijn persoonlijke ademervaring* Ik beoefen al 30 jaar ademhalingstechnieken. Ik begon met Buteyko om te helpen met mijn astmasymptomen, en de nevenvoordelen inspireerden mij om verder te onderzoeken. Door de jaren heen heb ik veel technieken diepgaand beoefend. Ze hebben mijn leven op veel manieren beter gemaakt – sommige radicaal, andere subtiel.

*Mijn ademtrainingervaring* Tijdens de eerste lockdown begon ik mijn ademervaring te delen met vrienden en cliënten. Sindsdien geef ik individueel en aan groepen les op verschillende locaties in Amsterdam, en online. Mijn doel is om het gemakkelijk, leuk en stressvrij te maken om ademvaardigheden te leren die levensveranderend kunnen zijn. Na het ademhalen is het lesgeven in ademhalen mijn favoriete bezigheid 🙂

*Taal* Ik bied sessies aan in het Nederlands en/of Engels – wat het beste bij de groep past.

www.stevecharles.nl

Reserveer je plaats:

0.00Add to cart

Details

Date:
Thursday 1 February
Time:
18:00-19:30
Event Categories:
,

Organizer

Samana Yoga Center
Phone
020 - 3315918
Email
info@samanayogacenter.nl

Venue

Samana Yoga Center
Droogbak 11
Amsterdam, Noord Holland 1013GG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website