Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Introductie Workshop Self Healing Sounds

18/01/2020 at 15:30-18:00

INTRODUCTIEWORKSHOP SELF HEALING SOUNDS

Hallo lieve vrienden en bekenden,

Een paar maanden geleden gaven Myrna Schut en ik een introductie workshop voor ons healing weekend in de Ardennen (6,7,8 maart 2020) , Self healing Sounds. Het was een heerlijke avond die voorbij vloog, en waaruit de vraag ontstond om dit te herhalen. Myrna is een poosje op reis geweest, maar ze is weer terug! Met vreugde kondig ik bij deze de 2de workshop aan, wederom als opmaakt voor ons weekeinde in de Ardennen.

Zelf Helende klanken gaan in genade, onvoorwaardelijke liefde, vrede en geduld door ons lichaam, en verlossen ons van blokkades.     Heb je interesse, kijk dan op de website, en geef je op!  Je bent van harte welkom. www.selfhealingsounds.nl

hartelijke groeten van Caroline Erkelens.

wat gaan we doen:

Breng de liefde terug in je Zelf
Adem, eenvoudige yogahoudingen en beweging vormen het gereedschap om naar binnen te keren. Gedragen door de zwaartekracht, in beweging gekomen door onze klanken of met boventonen*, ervaar je steeds meer vrijheid. Vrijheid in je stem, innerlijke vrede in je wezen. Het gevoel alsof je thuis komt. Thuis in je innerlijke zelf, je Goddelijke kern. En dat is Liefde.

Klank is trilling, en trilling is in staat om het zelfhelend vermogen te herstellen.
De resonans van de stem trilt door je hele wezen. Ga voor een gong staan, en je begrijpt meteen dat de trillingen van dit instrument je hele wezen in beweging brengen. De trilling van je eigen stem doet dit ook. Altijd en onophoudelijk, in iedere klank. Door hier bewustzijn in te brengen, werken we aan– en met ons zelfhelend vermogen.

Organen klank geven
Herinneringen worden opgeslagen in ons lichaam, in onze cellen, in onze organen. Ieder orgaan heeft zijn eigen specifieke emotionele bagage. Het hart weet alles. Bij het hart hoort bijvoorbeeld passie maar ook verdriet. Bij de longen hoort een ander verdriet: het hele oude verdriet van prille jeugd of nog langer terug.

Zelfheling op zielsniveau
Elke stem is uniek, zoals ieder mens uniek is. We stemmen ons af op onze ware innerlijke bron, en vanuit daar klinkt onze stem door ons heen. De stem is in staat het licht in ons te verklanken. Het raakt aan- en brengt in beweging je gehele systeem, op alle niveaus. Daarom is de stem het instrument bij uitstek om de gezondheid liefdevol te ondersteunen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

*Als je boventonen zingt leer je hoe je stem zich niet hoeft te identificeren met je emotie, maar dat je stem juist de emotie bevrijdt, en begeleid naar vrijheid. Je leert om je stem op een helende manier in te zetten.

Details

Date:
18/01/2020
Time:
15:30-18:00
Event Categories:
, , , , , , ,

Organizer

Samana Yoga Center
Phone
020 - 3315918
Email
info@samanayogacenter.nl

Venue

Samana Yoga Center
Droogbak 11
Amsterdam, Noord Holland 1013GG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website