Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Presentatie/ Ontmoeting met Maori healer Moetu Taiha uit Nieuw Zeeland

27/07/2018 at 19:30-22:00

op 27 juli geeft Maori healer Moetu Taiha uit Nieuw Zeeland een presentatie in Samana Yoga Center te Amsterdam.
 
Moetu Taiha stamt uit twee lijnen van healers, en stam oudsten, die gedurende vele generaties hun kennis op elkaar hebben overgedragen.
Daarnaast maakt zij deel uit van „Grandmothers Circle the Earth“ en „Grandmothers of the Sacred We“. De grootmoeders, een groep wijze vrouwen uit verschillende tradities: Hopi, Maya, Maori, Ojibwe en Sufi, komen regelmatig samen om in workshops en presentaties in Duitsland Nederland, USA, Egypte, Thailand, Nieuw Zeeland, Groenland etc hun wijsheid, hun verhalen en hun visie met ons te delen.
 
Vrijdag avond 27-7 geeft ze een presentatie over wie ze is en wat ze doet. Deze unieke avond vindt plaats in Samana Yoga Center, vangt aan om 19.30 en is rond 22.00 uur afgelopen. 
 
Op 28 en 29 juli geeft ze privé healing sessies. Er zijn maar een paar plaatsen, en de meesten zijn al gevuld. Als je echt interesse hebt, stuur me dan een email: caroline.erkelens@gmail.com. Misschien lukt het toch, en is het niet nu, dan kan ik je een evt volgende keer op de hoogte stellen. Een healing kost 135 euro. De healings zijn FULLY BOOKED

Praktische informatie

Presentatie ontmoeting vrijdag 27 juli
Reguliere prijs: €20,00.

20.00Add to cart

 

(check onze algemene voorwaarden over aanmelden, betaling en annuleren)

Mijn connectie met Moetu:
Ik heb Moetu leren kennen hier in Amsterdam zo’n 3,5 jaar geleden. I was a big mess op dat moment, Doodmoe en uitgeput. Er gebeurd van alles in mijn leven en ik wist niet waar ik het zoeken moest. Ik had een sessie met Moetu, tussen al mijn gehaast en gedoe door. Een jaar later borrelden grote levens vragen op, wie ben ik, en wat kom ik hier doen. Ik ben een harde werker. Zorgt al mijn ijver er nou voor dat ik het hogere doel van mijn leven niet kan zien?
Op een of andere manier voelde ik de connectie met wat Moetu me een jaar eerder had verteld. Ik besloot om haar op te zoeken. Dat bleek niet zo makkelijk, ze is niet het type dat steevast met haar agenda en telefoon rondloopt. Bovendien is ze heel veel op reis… Maar, de aanhouder wint, ik kreeg een datum, of liever een week dat ik bij haar in Noord Duitsland een ‘personal retreat’ mocht ondergaan. Dit is een ruim jaar geleden. Ik ben in m’n eentje naar haar toe gegaan, en een paar dagen was ik compleet ondergedompeld in mijn eigen leven, alles wat er zich aandiende wat gezien en gehoord en bekeken moest worden. Iedere dag gaf ze me een sessie van ongeveer een uur, en de rest van de dag staarde ik naar de bomen, en was ik bezig met verteren. Ik kreeg aan het einde van de week de opdracht om een ritueel te doen, en zat de hele nacht in m’n eentje onder de sterren bij een groot vuur mijn leven onder de loep te nemen, en alles waar ik afstand van wilde nemen, in het vuur te gooien.
Ik heb me nog nooit zo schoon gevoeld, mijn chakra’s waren helder als kristallen.
 
Sindsdien ben ik 2 keer terug geweest bij Moetu omdat ze me had gevraagd om iets van mijn voice healing werk in haar seminar te doen. Vervolgens vroeg ze me of ik interesse had in een serie intensieve weekeinden waarin er in een groep gewerkt wordt. Ik heb er nu 2 achter de kiezen. Heel pittig, heel helder en fantastisch. Je wordt keihard zelf aan het werk gezet. Er is een moment dat je niet meer de wereld de schuld kan geven voor alles wat er mis is in je eigen leven, maar dat je de volle verantwoordelijkheid voor alles in je eigen leven neemt. Daar gaat dit over. Om jezelf te kennen, wie ben je en wat is je doel. Diep persoonlijk werk, waarin de anderen in de groep als spiegel dienen. Moetu zegt zelf dat ze geen volgers opleid, maar leiders. Ze is voortdurend gechanneld, en gebruikt haar kennis om jou aan het werk te zetten. Om je te bemoedigen en net zo lang te porren tot je echt stappen gaat zetten.
hartelijke groeten
Caroline

Details

Date:
27/07/2018
Time:
19:30-22:00
Event Category: