Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Self Healing Sounds

29/09/2019 at 19:00-21:30

Hallo lieve vrienden en bekenden,

Ik kondig bij deze een bijzondere samenwerking aan. Myrna Schut, www.myrnaschut.nl, en ik verbinden onze gaven.
Zelf Helende klanken gaan in genade, onvoorwaardelijke liefde, vrede en geduld door ons lichaam, en verlossen ons van blokkades. Op zondag avond 29-9 geven wij een  voorproefje in Samana Yoga Center te Amsterdam. Deze keer is de workshop alleen voor vrouwen. Is het niet voor jezelf, dan misschien voor je vriendin, je moeder, je buurvrouw.

In ieder geval, van harte welkom. www.selfhealingsounds.nl

  • wat: introductieworkshop Self Healing Sounds voor vrouwen
  • wanneer: 29 september, van 19.00 tot 21.30 uur. Deur open om 18.45
  • waar: Samana Yoga Center, Droogbak 11 Amsterdam (5’ lopen vanaf CS)
  • kosten: € 20,00 cash te betalen voorafgaande aan de workshop
  • reserveren? stuur mij een mail (caroline.erkelens@gmail.com)

 wat gaan we doen:

Breng de liefde terug in je Zelf
Adem, eenvoudige yogahoudingen en beweging vormen het gereedschap om naar binnen te keren. Gedragen door de zwaartekracht, in beweging gekomen door onze klanken of met boventonen*, ervaar je steeds meer vrijheid. Vrijheid in je stem, innerlijke vrede in je wezen. Het gevoel alsof je thuis komt. Thuis in je innerlijke zelf, je Goddelijke kern. En dat is Liefde.

Klank is trilling, en trilling is in staat om het zelfhelend vermogen te herstellen.
De resonans van de stem trilt door je hele wezen. Ga voor een gong staan, en je begrijpt meteen dat de trillingen van dit instrument je hele wezen in beweging brengen. De trilling van je eigen stem doet dit ook. Altijd en onophoudelijk, in iedere klank. Door hier bewustzijn in te brengen, werken we aan– en met ons zelfhelend vermogen.

Organen klank geven
Herinneringen worden opgeslagen in ons lichaam, in onze cellen, in onze organen. Ieder orgaan heeft zijn eigen specifieke emotionele bagage. Het hart weet alles. Bij het hart hoort bijvoorbeeld passie maar ook verdriet. Bij de longen hoort een ander verdriet: het hele oude verdriet van prille jeugd of nog langer terug.

Zelfheling op zielsniveau
De Stem is de verklanking van de ziel. Elke stem is uniek, zoals ieder mens uniek is. De stem is onderdeel van het lichaam, daarom is het onmogelijk om deze los van intentie of emotie te laten klinken. Hierdoor is de stem het instrument bij uitstek om de gezondheid te ondersteunen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

*Als je boventonen zingt leer je hoe je stem zich niet hoeft te identificeren met je emotie, maar dat je stem juist de emotie bevrijdt, en begeleid naar vrijheid. Je leert om je stem op een helende manier in te zetten.

Details

Date:
29/09/2019
Time:
19:00-21:30
Event Categories:
, , , , , , ,

Organizer

Samana Yoga Center
Phone
020 - 3315918
Email
info@samanayogacenter.nl

Venue

Samana Yoga Center
Droogbak 11
Amsterdam, 1013GG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website