Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop Energetic Self Defense

08/07/2018 at 10:30-15:30

Energiek & krachtig in 2018!
met Dorrith Beijnes
zo 8 juli: 10.30 – 15.30 uur
speciaal voor hoog gevoeligen

Leer krachtig in je energie te staan en jezelf te blijven, ook onder uitdagende omstandigheden. Hoe werkt energie uitwisseling tussen mensen nou precies? Hoe sta jij daarin? En hoe kan je dit beïnvloeden? In deze workshop leer je vaardigheden die je direct kan toepassen in het dagelijks leven zodat het leven (in de stad) een stuk aangenamer zal worden. Je leert een sterk energieveld op te bouwen, hoe je beter je grenzen aan kan geven en hoe je jezelf en je huis kan beschermen tegen negatieve energieën.

Datum 8 juli

Tijd: 10.30 – 15.30 uur inclusief lunch

Duur: dag workshop

Docent: Dorrith Beijnes

Inhoud workshop

Tijdens mijn Healing sessies ben ik erachter gekomen dat het voor velen onder ons (met name in de stad) een uitdaging is je energie op niveau en bij je te houden. Zeker vandaag de dag met alle social media pressure en mediahysterie. Speciaal voor hooggevoeligen en degenen die zich kunnen vinden in onderstaand is deze workshop.

  • Loop je leeg bij bepaalde personen of op bepaalde plekken?
  • Ben je snel overrompeld door andermans energie/mening?
  • Heb je soms het gevoel dat je een beschermlaagje mist?
  • Wil je krachtiger in je energie staan?
  • Heb je het gevoel dat de energie in je huis niet goed is?

Een voorbeeld: Je hebt soms het gevoel dat je over je heen laat lopen en dat vind je niet fijn. In de workshop leer je waarom dit zo is en hoe je in het vervolg helderheid in je energieveld brengt zodat wat je denkt, voelt en uitstraalt op één lijn ligt en men duidelijk weet wat ze aan je hebben. En dus ook rekening met je zullen houden.

Exclusief 

In de workshop neem ik tevens rustig de tijd om per persoon mijn helder voelende capaciteiten in te zetten zodat ik kan ‘zien’ waarom je last hebt van bovenstaand en meteen healing toe te passen als je dit wilt. Daarom is deze workshop voor een kleine groep, niet meer dan zes personen.

Dorrith Beijnes

is yoga en meditatiedocent sinds 2007 maar geeft ook persoonlijke healings aan mensen sinds 2009. Tien jaar geleden is zij in Azië begonnen met de verschillende opleidingen om Pranic Healer (www.globalpranichealing) te worden. Inmiddels heeft ze al deze certificaten maar ook nog vele andere diploma’s op het gebied van healing behaald (Theta Healing, Akasha Healing en Engelen Channeling). Het gevolg is rijk palet aan mogelijkheden ten gunste van haar klanten “..Ik help hen een stapje verder in het leven. Dit kunnen grote, transformerende stappen zijn of prettige, genezende kleine stappen, het verloopt altijd zoals het goed is voor de persoon”.

Kosten: € 125,- incl. BTW

125.00Add to cart

Maximaal 6 deelnemers

Details

Date:
08/07/2018
Time:
10:30-15:30
Event Categories:
, , , ,

Organizer

Samana Yoga Center
Phone
020 - 3315918
Email
info@samanayogacenter.nl

Venue

Samana Yoga Center
Droogbak 11
Amsterdam, 1013GG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website