Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zwangerschaps Yoga Cursus 8 lessen & 1 Partnerles

Monday 8 January at 09:30

Maandag 9.30-11.00
Data: 8, 15, 22 & 29 Januari 5, 12,19 & 26 Februari
Partnerles Vrijdag 1 maart 20.00-21.30

Je bent zwanger en je wil yoga blijven doen, of je wil extra aandacht geven aan je lichaam om fit en sterk te blijven tijdens de zwangerschap. Dan zijn de lessen bij Samana iets voor jou. Je kunt beginnen met zwangerschapsyoga vanaf 10 weken.

Sanne Kerkhof heeft jarenlang ervaring als docent en helpt je om zwangerschapsklachten te voorkomen en te verhelpen en om weer aan te sterken na de bevalling.

Elke les bevat een aantal basisonderdelen zoals kracht, houding en ademhaling die steeds op verschillende manieren terugkomen. We doen oefeningen om de bekkenbodem te versterken, de heupen te openen, staande houdingen en ademhalingsoefeningen. Sanne legt  uit over de anatomie: de werking van het bekken en het middenrif en hoe de ademhaling werkt.

Wat levert het op

Zwangerschapsyoga 
Vanaf het begin van de zwangerschap verandert het lichaam. Het is goed om direct je yogapractice aan te passen. Bovendien kun je bij zwangerschapsyoga oefeningen krijgen tegen klachten zoals misselijkheid.

zwanger_yoga_02Yoga tot 40 weken zwangerschap
Het doel van de zwangerschapsyoga is niet alleen om je te begeleiden tijdens de zwangerschap, fysiek én mentaal, maar ook om je voor te bereiden op de bevalling en het moederschap. Gun het jezelf om aandacht te geven aan je lichaam en de veranderingen die daarin plaatsvinden.

Partnerles
Ook je partner is nauw betrokken bij jouw zwangerschap en het geboorteproces. De partnerles is een actieve, informatieve les met uitleg over de fasen van de bevalling, anatomie, de actieve rol van je partner, bevallingshoudingen en de voorwaarden voor een optimale bevalling.

 

 

 

Inschrijven:

Kosten: €300,- 8 lessen inclusief de partnerles

300.00Add to cart

(check onze algemene voorwaarden over aanmelden, betaling en annuleren)

Details

Date:
Monday 8 January
Time:
09:30
Event Categories:
, , , ,

Organizer

Samana Yoga Center
Phone
020 - 3315918
Email
info@samanayogacenter.nl

Venue

Samana Yoga Center
Droogbak 11
Amsterdam, Noord Holland 1013GG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website