Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

The Subtle Life:  Discovering the Pathways of Communication and Deep Presence of your Fascial Matrix

11/05/2019 at 08:00-16:00

Data: Zaterdag 11 
Tijd: zaterdag 9.00-12.00 13.00-16.00
      Met: Trudy Austin

THEORIE

 • We beginnen met ons te introduceren en daarbij geef ik een overzicht van mijn persoonlijke interesse in dit werk en waarom het een belangrijke aanvulling is tot onze yoga praktijk.
 • Vervolgens krijgen we een algemene uitleg over de Tensegrity Repair Serie en worden de oorsprong, ontwikkeling en basisprincipes ervan besproken.
 • We gaan diep in op de principes van de Biotensegrity Paradigm and de rol die ons bindweefsel en de fasciae matrix speelt in ons lichaam.
 • Wat is Fasciae, waarom is het zo belangrijk en hoe werken we ermee in ons lichaam. Deze nieuwe wetenschap, die een belangrijke aanvulling is tot ons begrip van onze menselijke anatomie, wordt gedurende de hele workshop steeds weer naar voren gebracht zodat we tegen het eind van de twee dagen samen, allemaal een goed begrip hebben van Biotensegrity.
 • Ook gaan we kijken naar waarom het belangrijk is om onszelf en ons lichaam zo goed mogelijk te leren kennen en hoe dit bijdraagt tot  fysieke , psychologische en spirituele gezondheid.

PRAKTIJK

 • Dat wat we in de theoretische onderdelen van onze tijd samen ontdekken, brengen we steeds weer in praktijk, door op specifieke manieren te bewegen.
 • Je leert de Tensegrity Repair Series en integreren die ook in de Vijnana Yoga en ademhalingsoefeningen.

In de open bijeenkomst van deze workshop maken we ruimte voor het waarnemen en voelen van de schoonheid en schittering van het gekristalliseerde, elektrische -, vloeiende- en hele wezens die we zijn.

In ons avontuur samen verkennen we de twee paden  die leiden naar het begrijpen van onze ware innerlijke natuur.

Onze eerste traject leert ons wat enkele van de belangrijkste krachten aan het werk zijn binnen de fascie matrix. Deze krachten in ons communiceren en werken samen zodat de bindweefsel matrix super efficiënt kan worden en optimale resultaten worden bereikt. Goede resultaten ondersteunen de functionele uitingen van de diverse aspecten van ons wezen.

Het wordt een open, flexibel en heel interessant onderzoek, met gemak en plezier ontdekken we en krijgen we inzicht in de bewegingen van het Tensegrity Repair werk.

WAT LEVERT DE “Fundamentals of Bio Tensegrity” WORKSHOP JE OP?

 • Door het samen koppelen van ons inzicht in de theoretische basis van biotensegrity met de bewegingen van de Tensegrity repair series vinden we goede connecties.
 • Omdat we luisteren naar wat het ons verteld, versterken we ons begrip en respect voor ons lichaam.
 • Door de principes in te brengen in onze bewegings praktijk worden we mentaal rustiger, gelijkmatig en onverstoorbaar.  Lichamelijk worden we sterker en voorkomen we blessures en andere ongewilde ontwikkelingen.

 

Praktische informatie

Deze workshop is voor iedereen geschikt.
Yoga leraressen en leraren nemen een nieuw inzicht en begrip mee. Mensen die een interesse hebben in dit materiaal leren hoe zich te bewegen, waarom deze nieuwe wetenschap belangrijk is en iedereen die komt leert mensen kennen die ook die interesse delen.
Reguliere prijs: €85,-
Prijs members met geldige leskaart: €75,-
(max. aantal deelnemers: 16)

(check onze algemene voorwaarden over aanmelden, betaling en annuleren)

85.00Add to cart

code:vasteklant10

Samana Yoga Center Amsterdam (check onze algemene voorwaarden over aanmelden, betaling en annuleren)

BIO

Persoonlijke Training:
Gecertificeerd en geaccrediteerd met Vijnana Yoga International 800 Academic Hours en drie jaar Vijnana Yoga Teacher Training met Gioia Irwin. Theorie and principes of BioTensegrity en de Tensegrity RepairSeries Assistent bij 3 jaar Vijnana Yoga Teacher Training ,Restorative Yoga Teacher Training Prenatal Yoga Teacher Training , Yoga Meets Dance Teacher Training, 200 hour Hatha Yoga Teacher Training ,Kunst en Schilder en Stofversiering training, Verpleegster

Teachings:
Vijnana Yoga en Tensegrity Repair Series lessen, retreats and workshops , Tensegrity Repair Series, Teacher Trainings Yoga Philosophy and Sitting Meditation.
Voortdurende training with Gioia Irwin and Flo de Dame
Geschreven:  “The Tensegrity Series the Power of the Curve”

Organization of:

 • Yoga events with 2 colleagues.
 • Bio Tensegrity lecture at UBC with Stephen Levin as keynote and 2 other speakers. Over 70 people attending.
 • BIG Biotensegrity Interest Group Retreat with Stephen Levin and 15 invited guests who apply this paradigm in their work and practices. Presentations, discussions, practices all showcasing and highlighting the Biotensegrity paradigm.
 • Three once a year Vijnana Yoga Gatherings extending over a weekend, with 80-120 participants in each one.
 • Meditation and Yoga Philosophy workshops with Ravi Ravindra and Will Johnson.

Details

Date:
11/05/2019
Time:
08:00-16:00
Event Categories:
, , , , , ,

Organizer

Samana Yoga Center
Phone
020 - 3315918
Email
info@samanayogacenter.nl

Venue

Samana Yoga Center
Droogbak 11
Amsterdam, Noord Holland 1013GG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website