Team


Sanne copy

Sanne Kerkhof

Internationaal geregistreerde Vijnana Yoga Docent

"Door yoga-oefeningen in ons leven op te nemen bevorderen we onze gezondheid op alle niveau’s: fysiek, spiritueel en mentaal. Dat is mijn grootste drijfveer. Zwangerschapsyoga is mijn specialiteit. Als moeder van drie kinderen heb ik ruime praktijkervaring naast mijn yogastudie." Meer weten? Klik op de foto.

L1006390

Marta Font

Vijnana Yoga en Shiatsu Docent

Marta Font combineert in haar lessen de basis van Vijnana yoga met de principes van Shiatsu. In haar lessen wordt speciaal aandacht besteed aan het werken met partners. Meer weten? Klik op de foto.

Dick

Dick Langenberg

Internationaal geregistreerde Vijnana Yoga Docent

Yoga is voor Dick Langenberg naast de lichamelijk uitdagingen ook een oneindige reis naar binnen, vol ontdekkingen. Begeleid door je adem, van binnenuit bewegen met zachtheid en gewaar zijn van je lichaam en je gedachten. Meer weten? Klik op de foto.

2018-01-21-PHOTO-00000623 (2)

Caroline Erkelens

Stemdocent

Caroline is zangeres en geeft bij Samana body & voice workshops en leidt een maandelijkse OM meditatiesessie.“Toen ik yoga ging doen, viel me de grote gelijkenis op met ademgebruik in yoga en in zingen. Soms zijn de oefeningen letterlijk hetzelfde." Meer weten? Klik op de foto.