Team


Eveline Torres

Eveline Torres

Internationaal geregistreerde Vijnana Yoga Docent

"Lesgeven is mijn grootste passie en plezier. Ik deel graag wat mij in yoga fascineert: de combinatie van stilte in de beweging; kracht en souplesse tegelijkertijd. Niet alleen in het fysieke lichaam maar ook het mentaal-emotionele lichaam." Meer weten? Klik op de foto.

Sanne Kerkhof

Sanne Kerkhof

Internationaal geregistreerde Vijnana Yoga Docent

"Door yoga-oefeningen in ons leven op te nemen bevorderen we onze gezondheid op alle niveau’s: fysiek, spiritueel en mentaal. Dat is mijn grootste drijfveer. Zwangerschapsyoga is mijn specialiteit. Als moeder van drie kinderen heb ik ruime praktijkervaring naast mijn yogastudie." Meer weten? Klik op de foto.

dick

Dick Langenberg

Internationaal geregistreerde Vijnana Yoga Docent

Yoga is voor Dick Langenberg naast de lichamelijk uitdagingen ook een oneindige reis naar binnen, vol ontdekkingen. Begeleid door je adem, van binnenuit bewegen met zachtheid en gewaar zijn van je lichaam en je gedachten. Meer weten? Klik op de foto.

Meditatie, zang en yoga: Caroline Erkelens bij Samana

Caroline Erkelens

Stemdocent

Caroline is zangeres en geeft bij Samana body & voice workshops en leidt een maandelijkse OM meditatiesessie.“Toen ik yoga ging doen, viel me de grote gelijkenis op met ademgebruik in yoga en in zingen. Soms zijn de oefeningen letterlijk hetzelfde." Meer weten? Klik op de foto.

Marta Font

Marta Font

Vijnana Yoga en Shiatsu Docent

Marta Font combineert in haar lessen de basis van Vijnana yoga met de principes van Shiatsu. In haar lessen wordt speciaal aandacht besteed aan het werken met partners. Meer weten? Klik op de foto.

Lies Schuring, VIjnana Yoga en docent Kick start intro cursus bij Samana.

Lies Schuring

Vijnana Docent

Lies vindt lesgeven aan beginners een uitdaging omdat ze daarvoor zelf steeds weer naar de bron van yoga moet gaan: Waarom is yoga goed en wat levert het je op. Hoe zit het precies met de ademhaling en van waaruit zet je je lichaam in beweging. Waarom mediteer je eigenlijk? Meer weten? Klik op de foto.

fritzi_portret_samana

Private: Fritzi Ponse

Lu Jong Tibetaanse Healing Yoga Docent

Lu Jong Tibetaanse Healing Yoga is geworteld in het Tibetaanse Boeddhisme en geneeskunst. Tijdens deze les focussen we op het creëren van een evenwicht tussen lichaam, adem en geest. Door simpele en vloeiende bewegingen masseren we de ruggengraat zodat de vitale adem (Lung of Qi) beter gaat stromen en grove en subtiele blokkades oplossen. Dit helpt ons in het hier en nu te komen en negatieve emoties te transformeren.  Meer weten? Klik op de foto.