Bekijk hieronder de yoga workshops en masterclasses die we in o.a. Amsterdam aanbieden.
Here you find all our yoga workshops and events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Thaise” Yoga Massage Online

02/01/2021 at 10:00-11:30

Yoga Massage met Partner

krijg in 45 minuten een rustig hoofd, een ontspannen lichaam en wordt een gelukkiger mens

In tijden als deze waarin we zo verlangen naar aanraking en contact, waarin we meer stress ervaren en onze immuunsystemen wel een boost kunnen gebruiken, is de Yoga Massage les met partner dé uitkomst.

Yoga Massage les

Yoga Massage is een vorm van massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van acupressuur, stretching en meditatie om de doorstroming van de energie en het bloed in het lichaam te bevorderen en te optimaliseren. Op die manier ervaren we minder spanning en stress en voelen we ons energieker en gelukkiger.

Tijdens de Yoga Massage les volgt je in 45 minuten de docent stap voor stap en masseer je je partner, over de kleding, vanaf de voeten tot aan het hoofd. In 45 minuten help jij je vriend(in), geliefde of familielid dus om in totale ontspanning te komen! Na 45 minuten wissel je en geeft je partner jou dezelfde massage. Klinkt goed, toch?

Voor wie zijn deze lessen?

Yoga Massage is geschikt voor iedereen! Je hoeft er niet lenig of sterk voor te zijn. Nog nooit yoga beoefend? Geen probleem! Je hoeft alleen de docent te volgen en de massage met liefde uit te voeren.

Note tijdens covid: kom zelf met een partner. Dit kan een vriend, vriendin, je geliefde of een familielid zijn.

Wie is de docent?

Hi, mijn naam is Sabine, creatieve duizendpoot uit Amsterdam. Na bijna 20 jaar last te hebben gehad van lage rugklachten ben ik mij meer gaan verdiepen in zowel qi gong als massage. Deze verdieping is voor mij een weg geweest naar meer verbinding met mezelf en meer inzicht in wat ik zelf kan doen om mijn gezondheid te optimaliseren. Inmiddels ben ik qi gong docent en geef ik daarnaast zowel individuele massages als Yoga Massage les in groepsverband. Ik vind het heel fijn om mijn kennis en ervaring met anderen te delen om meer mensen te ‘empoweren’ om je gezondheid in eigen handen te nemen.

 

Praktische informatie:

16.00Add to cart

Prijzen: €16,- voor met z’n tweeën thuis

 

(check onze algemene voorwaarden over aanmelden, betaling en annuleren)

Details

Date:
02/01/2021
Time:
10:00-11:30
Event Categories:
,

Organizer

Samana Yoga Center
Phone
020 - 3315918
Email
info@samanayogacenter.nl

Venue

Samana Yoga Center
Droogbak 11
Amsterdam, Noord Holland 1013GG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website